31 dec 2013

Goed uiteinde en en alvast een heel goed 2014!

Wat is er nu beter dan aan het eind van het jaar op pad te gaan. Op straat te zijn, met elkaar te praten, vuurwerk afsteken, oliebollen eten en zo het jaar goed af te sluiten. Voor de pups een vergelijkbaar samenzijn gisteravond in de keuken. Nog even oliebollen, maar we zijn wel van plan om binnenkort te beginnen met de eerste pap.
Er wordt hier op straat veel vuurwerk afgestoken door jeugd. Ik hoop maar dat de pups er wat van mee krijgen, zodat de schotvastheid direct getraind is, en ze direct geen problemen hebben met vuurwerk. Voor de zekerheid houd ik nog wat vuurwerk over van onze dochters om later nog eens te proberen.

Het is voor ons een hele goede afsluiter van het jaar geweest met de geboorte van 10 pups. Wat ons aan het begin van 2014 als uitdaging te wachten staat is een goede socialisatie van de pups en er voor zorgen dat ze allen goed terecht komen. We hebben er alle vertrouwen in en zien er dan ook naar uit om ze naar hun nieuwe baasjes te begeleiden. Voor nu iedereen een goed uiteinde en een zeer gelukkig 2014.

Groeten,
Remco, Marjon, Berit, Elin, Hibou en de 10 pups!










Geen opmerkingen: