13 dec 2013

Drinken en slapen ... en kijken

Het gaat prima met de pups. Ze drinken goed en groeien al iets in gewicht. Hibou doet het prima ze is een uitstekende moeder. Als er een pup de weg kwijt is in het nest pakt ze die in de bek op en legt die weer bij de rest. Het nest red zichzelf en we hebben er weinig werk van. 

Hibou heeft diarree, waarschijnlijk heeft ze te veel moederkoek gegeten. Ze was er steeds te snel bij om na het doorbijten van de navelstreng direct de moederkoek op te eten voordat we konden voorkomen dat ze te veel at. We hopen het met goed voeren van vers vlees weer snel goed te krijgen. Afgelopen nacht was het toch wel wat onrustig omdat Hibou steeds naar buiten moest.

We wegen de pups 2 keer per dag. Ze zitten nu tussen de 350 en 480 gram. Het is lastig om ze uit elkaar te houden, maar we hebben direct bij de geboorte een foto gemaakt en een omschrijving van de aftekening. Marjon heeft een boekje gemaakt met foto en omschrijving waar we de gewichten bij zetten. Ze zijn tussen de 20 en 40 gram gegroeid sinds de geboorte.

Voor de rest: geniet van de foto's want dat is wat wij ook bijna de hele dag doen: kijken en genieten.


Geen opmerkingen: